Napos hús
4 fő részére
Nehézség:
közepes
hozzávalók
- 1 üveges mustár
- 3 evőkanál só
- 2 evőkanál bors
- 10 evőkanál olaj
- 30 dkg tarja
- 3 evőkanál majoranna
- 1 szép fej vöröshagyma
- 5 gerezd fokhagyma
Elkészítés
A tarját összevágjuk 3 centi vastagra. Előveszünk egy tálat és beletesszük az összevágott húst. 10 kanál olajat ráteszünk. A húsba beledörzsöljük a fűszereket: a sót, a borsot, a majorannát, ezután elkeverjük a mustárral, majd hűtőbe tesszük egy napra. Időnként keverjük meg! Másnap egy tepsibe rakjuk és elkezdjük sütni, 15 perc után átfordítjuk a másik oldalára és úgy sütjük 15 percig, aztán rárakjuk a karikára vágott vöröshagymát és a karikára vágott fokhagymát, majd készre sütjük.
Megjegyzés
Vigyázni kell a vöröshagymára és a fokhagymára, hogy oda ne égjen! A receptet "ricsi (szotyi)" név alatt küldték be.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.