Napos hús

4 fő részére

Nehézség:

közepes

hozzávalók

  • 1 üveges mustár
  • 3 evőkanál só
  • 2 evőkanál bors
  • 10 evőkanál olaj
  • 30 dkg tarja
  • 3 evőkanál majoranna
  • 1 szép fej vöröshagyma
  • 5 gerezd fokhagyma

Elkészítés

A tarját összevágjuk 3 centi vastagra. Előveszünk egy tálat és beletesszük az összevágott húst. 10 kanál olajat ráteszünk. A húsba beledörzsöljük a fűszereket: a sót, a borsot, a majorannát, ezután elkeverjük a mustárral, majd hűtőbe tesszük egy napra. Időnként keverjük meg! Másnap egy tepsibe rakjuk és elkezdjük sütni, 15 perc után átfordítjuk a másik oldalára és úgy sütjük 15 percig, aztán rárakjuk a karikára vágott vöröshagymát és a karikára vágott fokhagymát, majd készre sütjük.

Megjegyzés

Vigyázni kell a vöröshagymára és a fokhagymára, hogy oda ne égjen! A receptet "ricsi (szotyi)" név alatt küldték be.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.